4 aug. 2014

Consiliere prin Coaching

Centrul de Consiliere pentru Tineri (proiect al Casei Studentilor Bucuresti) a organizat in perioada iunie-iulie 2014 sesiuni gratuite de consiliere-coaching dedicate studentilor si absolventilor pana in 35 de ani / tinerilor care nu mai urmeaza o scoala sau formare / tinerilor fara loc de munca.

Ca sa ai succes trebuie sa te autocunosti, sa-ti utilizezi punctele forte, sa stii sa analizezi si sa iei decizii corecte, sa iti faci un plan de actiune viabil.

Participantii au descoperit prin exercitii de introspectie si autocunoastere acel sistem optim pentru ei ce sta la baza indeplinirii obiectivelor propuse.

Sesiunile de consiliere-coaching i-au ajutat sa-si identifice credintele proprii cu privire la succes si esec, cum sa-si seteze obiective smart, cum sa planifice astfel incat sa le atinga, strategiile legate de riscuri, ce este de schimbat pentru a obtine excelenta.

Proiectul Centrul de Consiliere pentru Tineri este finanţat de Ministerul Tineretului si Sportului.


Din impresiile participantilor
Tudor G.
Ma simt mandru ca am participat. M-a ajutat mult si cred ca pe masura ce voi creste ma va ajuta si mai mult. In sfarsit am reusit sa ma cunosc mai bine si sa aflu exact ce vreau. Daca se mai organizeaza workshop-uri pe aceasta tema as fi bucuros sa particip.

Mariana Gabriela P.
Proiectul a fost foarte interesant si distractiv, mi-a placut atmosfera, m-am simtit foarte bine. Am mai invatat anumite lucruri despre interactionarea cu alte persoane si introspectare, care cred ca ma vor ajuta pe viitor. 

Ana-Maria T.
In urma proiectului de Consiliere-Coaching organizat de Casa de Cultura a Studentilor am reusit sa imi descopar prin intermediul jocurilor (Cuburile si Transformers) metode noi de organizare a timpului, de imbunatatire a lucrului in echipa, de atingere a obiectivelor stabilite si planificare a sarcinilor.
Proiectul a fost unul interesant si util, in care jocul in echipa, competitia si dobandirea de cunostinte folositoare s-au imbinat placut. M-am bucurat sa intru in contact cu un specialist in domeniu si sa cunosc oameni noi, de la care am avut ce invata.
Pe viitor, cunostintele dobandite imi vor fi de folos si ma vor ajuta sa imi prioritizez sarcinile pentru a fi eficienta. De aceea, consider ca astfel de proiecte trebuie continuate si diversificate. Multumesc pentru experienta oferita!